Koca Yürekli Adamım

  
   Bir insan düşünün ama bu insanla hiç tanışmadınız. Aslında tanıştınız ama çok küçüktünüz ve hatırlamıyorsunuz. 
  Onu o kadar çok seviyorsunuz ki bu sevgi anlatılacak bir sey olamıyor hiçbir zaman. Her anınızda onu yanınızda hissediyor, kendi kendinize yaptığınız konuşmalara onu da davet ediyor, fikirlerini alıyorsunuz. Kazandığınız her başarıda onun gücünü arkanızda hissediyorsunuz. Ve hepsini, her mutluluğunuzu onunla yaşamak, ona anlatmak istiyorsunuz. 

  Bu insan sizin için o kadar farklı ki kimselere benzemiyor. Önce başkalarının yüzünü ve davranışlarını, tavırlarını ona benzetiyor, sonrasında ise aslında onu kimseye benzetemeyeceğinizi anlıyorsunuz. 

  O sizin defalarca rüyalarınıza giriyor, size sarılıyor, yanınızda olduğunu hissettiriyor ve sabah uyanınca kayboluyor. Siz ise rüyadan uyandığınızda ağlarken buluyorsunuz kendinizi. Sersemliyorsunuz. Ve ağzınızdan çıkan tek cümle "Ne güzel rüyaydı. O cidden hep yanımdaydı" oluyor. 

  Sürekli etrafınızdakilerden onunla ilgili şeyler duyuyorsunuz. Ve aslında biraz da onun gibi olmaya çalışıyorsunuz. Onun yaptıklarını yapmaya, onun tutkularını yaşamaya, onun gibi davranmaya başlıyorsunuz. O kadar çok ortak noktanız var ki! Adeta bir bütün oluyorsunuz. Ve o sizin, hayatınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor. 

  Fotoğraflara, videolara her baktığınızda gözleriniz doluyor, onu tanımadan, bilmeden sadece anlatılanlarla nasıl bu kadar büyük bir aşkla sevebildiğinize şaşırıyorsunuz. Kendinize şaşırıyorsunuz. Ona şaşırıyorsunuz. Sevginize şaşırıyorsunuz. 

  Sonra o kişi bir adam oluyor. Bir amca oluyor. Siz ise ben oluveriyorsunuz. 

  Bu da aslında bir aşk hikayesi değil, amcasını çok küçük yaşta kaybetmesine rağmen onu kahramanı olarak gören, ona tarifi imkansız bir sevgi besleyen yeğeninin hikayesi oluyor. Ben oluyor. 
  Onu çok acımasız bir şekilde kaybetse de hayatının en büyük şansı olarak gören benim hikayem oluveriyor.. 

  Biliyorum, beni duyuyor, izliyor ve hâlâ çok seviyorsun. Unutma ki, küçük yeğenin de seni çok seviyor koca yürekli adam. 






Yorumlar

Popüler Yayınlar